Didi kempot – sewu kuto

Didi kempot – sewu kuto

sewu kutho uwis tak liwati
sewu ati tak takoni
nanging kabeh podo ra ngerteni
lungamu nang endi

pirang taun anggonku nggoleki
seprene durung biso nemoni

wis tak coba ngelaliake
jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi
isih tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo
lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku
aku pengin ketemu

senajan sak kedeping moto
tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

wis tak coba ngelaliake
jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi
isih tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo
lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku
aku pengin ketemu

senajan sak kedeping moto
tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo
senajan mung lungo sedelo
tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

Satu Tanggapan

  1. Untuk kedepan kok mas didi gak ada produck lagu terbarunya lagi ya Gan…?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: